Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Şeker Piliç Gönen'de Restaurant Açıyor

Şeker Piliç Gönen

53 yıllık güvenin simgesi Şeker Piliç restoranlar zincirine yeni bir halka daha ekliyor.

53 yıllık güvenin simgesi Şeker Piliç restoranlar zincirine yeni bir halka daha ekliyor.  Kısa zaman da Türkiye`nin vazgeçilmez lezzet duraklarından biri olmaya hedefleyen Şeker Piliç Ekspres, Gönen `de yeni bir restoran açıyor. 
Şeker Piliç Ekspres `in Gönen`deki  yeni restoranı, 14 Aralık 2012 Cuma günü hizmet vermeye başlayacak. 
Gönen`deki yeni restoran, 50 kişilik oturma kapasitesiyle hizmet verecek. Misafirler, ağızlarına layık Şeker Piliç Ekspres ürünlerini,  güler yüzlü ve özenli bir servis eşliğinde tadacaklar. Franchise olarak Umut Gıda tarafından işletilecek Gönen restoranı Şeker Piliç Ekspres konseptlerine uygun olarak dekore edildi.
Şeker Piliç Ekspres restoranlar zinciri,  Türk damak tadına uygun olarak hazırlanmış menü zenginliği ile ızgaradan fried chicken a,  çevirme piliçden, kendine özel Bursa kebabıyla, 25 çeşit ürünüyle misafirlerini ağırlıyor.
Gönen`deki yeni restoranla, daha önce açılan Bursa Özlüce ve Bandırma Liman AVM  restoranlarla şube sayısını kısa bir zaman da çoğaltan Şeker Piliç Ekspres,  Bursa FSM, Biga AVM, İstanbul , Bursa Görükle Trio, Kütahya ve Ankara restoranlarını da 2013 yılının ilk çeyreğinde hizmete sunacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false